Utenetter tar for seg alle sentrale temaer du du både som nybegynner og litt viderekommen har nytte av. Telting, fyring av bål, matlaging, sanking, fiske og alt det andre som gjør at livet er best ute på tur – inkludert førstehjelp, tips for krisesituasjoner og et kapittel om hvordan du tar de beste turbildene. Utenetter har disse hovedkapitlene

Legg en god plan

I dette kapittelet går vi steg for steg gjennom det du bør eller kan tenke. Når bør du og hvor.

Natt og mørke

Det kan være skummelt, men også veldig fint. Vi deler våre tips og erfaringer fra legging til nattemørket har senket seg.

Utstyr til turen

Alt du trenger å vite om utstyret du trenger, og ikke trenger. Boka er også en superpraktisk pakkeliste du kan bruke igjen og igjen.

Livet i leiren

Hvor skal man egentlig slå opp teltet, og hva gjør man av alt søppelet? I dette kapittelet finner du også tips til bål, matlaging og tau og knuter.

Bestill Utenetter fraktfritt.

Turforslag

Vi gir deg noen av våre favoittturer, perfekt for deg som skal på tur med barn.

Utefamilier

Ingen er som deg, eller oss. Vi har snakket med andre familier og spurt spørsmålene. Hva om jeg er alene med barna? Hva om familien har mange barn? Hva om noen har spesielle behov? Hva om vi ikke er vant til norsk natur? Hva om vi ikke kom i gang da barna var små? Hva om jeg er gravid?