"En ærlig, gjennomført, konkret og inspirerende gavepakke til foreldre som vil bli bitt av friluftsbasillen"
Foreldre & barn

"En kjærkommen motvekt til hverdagsstresset!"
Elisabeth Gerhardsen, spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi

"Me har vore mykje på tur, men når eg les om Nina og Oliver og ungane, så føler eg at eg skulle ha vore meir der ute med borna. Ikkje er det vanskeleg, ikkje er det dyrt, og ikkje er det farleg."
Arne Hjeltnes 

"Det er første gang jeg leser en friluftsbok som om det var skjønnlitteratur, må bare bla til meste side og lese litt til! Lærer masse og koser meg"
Leser på facebook

"Det at dere har det morsomt sammen på disse turene kommer veldig tydelig frem når jeg leser - det er skikkelig gøy!"
Leser på facebook

"Jeg vet jeg ikke er objektiv her, men fyfasan for en fantastisk bok dere har skrevet Oliver Halvorsrod og Nina Volstad! Etter de første 60 sidene har dere klart å røre ved meg med latter, anerkjennende nikk, inspirasjon og faktisk en liten tåre i øyekroken. Jeg har også rukket å skumme gjennom mange av «oppslagsverks»-delene av boken og kan bekrefte at sammenliknet med egne erfaringer som turglad småbarnsfamilie, så holder rådene høy kvalitet.

Dere har klart kunststykket å flette inn deres egen engasjerende familiehistorie sammen med en praktisk og inspirerende turhåndbok for småbarnsfamilier i en og samme bok!! Så langt kan jeg si at vi kjenner oss så veldig igjen i det dere skriver.

«Er det alltid topp stemning på tur, hele tiden? ... Å, nei du. Humøret svinger på tur som hjemme, ... [Men] Ute klarer vi å være mye rausere enn vanlig.» Takk for at dere skrev det. Det svinger på tur som hjemme, men man er på tur, så da går man i pluss læll! Herlig ekte og ærlig.

For dere der ute som ikke kjenner til #friluftsflokken og den nye boken deres #utenetter, så anbefaler jeg denne varmt. Enten til dere selv, eller som gave til småbarnsfamilier."
Leser på facebook