Utemagasinet.no

Utemagasinet.no gjorde et stort portrettintervju med Nina og Oliver om Friluftsflokken.

- Å ta tak i vårt manglende friluftsliv med barn gjennom å love oss selv et visst antall utenetter, virket som noe veldig fint og konkret, sier Nina i intervjuet.

Aftenposten

Friluftsflokken har vært i Aftenposten flere ganger, blant annet i en stor reportasje, som også ble gjengitt i Adresseavisa og Sunnmørsposten.

– Det er mange ting jeg er usikker på rundt foreldrerollen. «Bør jeg gjøre sånn eller sånn?». Men dette lille prosjektet er i hvert fall noe jeg vet er riktig og viktig, sier Nina i Aftenposten. Les om hvordan familieprosjektet gjorde at både foreldrene og barna fikk det bedre i hverdagen med mer mestringsfølelse, mindre krangling og bedre kommunikasjon.

Podcasten Utestemmer

Friluftsflokken har vært gjester hos programleder Eivind Eidslott i DNT sin populære podcast "Utestemmer".

Eivind innleder episoden slik: Podcasten handler om å glemme bleiene på den første turen. Å våkne grytidlig i teltet av en baby som vil starte dagen. Å planlegge, pakke og bare reise avsted. Å bære tungt. Å bestemme seg for å la ting fare og aldri surmule på tur. Å oppleve naturen sammen med barna. Å skape en familieidentitet. Da ekteparet Nina Volstad og Oliver Halvorsrød fikk barn, bestemte de seg for å bli en friluftsflokk. I denne episoden av Utestemmer forteller de ærlig om reisen fra å være ferske friluftsforeldre til å bli en erfaren turfamilie. 

Foreldre & Barn

Også magasinet Foreldre og barn har fattet interesse for Friluftsflokken og deres prosjekt.

Dagsavisen Demokraten

Friluftsflokken skriver fast spalte i Dagsavisen Demokraten i Fredrikstad, som er en Olivers hjemby. Her deler de tanker om frilufts- og småbarnslivet.

God Morgen Norge

Gjengen har også gjestet TV-ruta og vært i studio hos God Morgen Norge på TV2.

Budstikka

Lokalavisa til Friluftsflokken, Budstikka, har flere ganger omtalt familieprosjektet. Da Friluftsflokken overnattet på Kolsåstoppen nyttårsaften 2019 ble det omtalt av Budstikka.

Sunnmørsposten

Regionsavisen Sunnmørsposten har gjort flere saker på Friluftsflokken - Nina er tross alt fra Ålesund!