Med annerledessommeren 2020 for døren, er teltliv som ferieform i ferd med å bli en ny folkefavoritt. Også barnefamilier begynner å snuse på dette, og mange har spørsmål og lurer på om dette er noe de kan få til. Heldigvis - Friluftsflokken gir i disse dager ut boka "Utenetter - En praktisk guide til friluftsliv med hele familien". De har ikke glemt sin spede start for fire år siden, og Nina og Oliver deler gjerne av det de nå har blitt eksperter på, nemlig friluftsliv med barn - og spesielt utesoving.

På videoeventene får du masse inspirasjon og hjelp til å komme i gang. Det blir uhøytidelig stemning og det er helt innafor å ta seg et glass vin eller en øl rundt dette leirbålet, og alle er velkommen enten du bare trenger et avbrekk, er nysgjerrig eller har konkrete ting du lurer på.

Alle som deltar, og kjøper boka under eller rett etter eventet, er med i trekning av en bokpakke med de populære bøkene Førstehjelp på tur og turkokeboka ET UTE - også fra forlaget Fri Flyt.

Videoeventene er gratis, varer i rundt en time og det er 50 plasser per sesjon. Meld deg på ved å klikke på en av datoene under:

Meld deg på torsdag 28.05.20 kl 21

Meld deg på torsdag 04.06.20 kl 21

Etter påmelding får du en mail med informasjon om blant annet videolink. Du trenger ikke laste ned noe for å delta, bare åpne lenken du får tilsendt i en nettleser på telefon eller datamaskin.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte Nina og Oliver gjennom en melding på Facebook- eller Instagram-kontoene til "Friluftsflokken".

Håper du blir med oss på tur!